Budva: Ezel i Hurem dolaze na modnu reviju
Hurem

13. jun

Budva: Ezel i Hurem dolaze na modnu reviju

Jedan od vodećih turskih dizajnera Atil Kutoglu predstaviće 13. juna ispred zidina Starog grada u Budvi kolekciju visoke mode, a u publici će biti neki od najpoznatijih turskih glumaca i prepoznatljive ličnosti iz svjetskog šoubiznisa. Najavljen je dolazak Kenana Imirzalioglua koji je glumio Ezela u istoimenoj seriji, Merjem Uzerli (Hurem iz serije “ Sulejman Veličanstveni”), Tamare Eklston, kćerke vlasnika formule, Džordže Mej Džeger, kćerke Mika Džegera…

Atil Kutoglu prikazaće budvanskoj publici 60 ženskih i 20 muških kreacija, a model kojim će  zatvoriti reviju nosiće Merjem Uzerli.

– Njegove revije prikazivane su u Njujorku, Parizu, Milanu, Dizeldorfu i Beču. Brojne poznate ličnosti nose njegove kreacije, a među njima su evropski kraljevski parovi, glumica Ketrin Zita Džons i manekenka Naomi Kempbel. Ovo je prvi put da Kutoglu ima reviju u Crnoj Gori. Ostalo je još samo nekoliko detalja oko organizacije revije koje trebaprecizirati – kazala je za MNE magazin Olivera Milačić, vlasnica agencije Fešn Montenegro koja je organizator događaja.

Ona je pojasnila da je zbog ovog događaja odložena revija njemačkog brenda ,,Eskada”.

– Nismo htjeli da propustimo priliku da ugostimo turskog dizajnera i procijenili smo da će ovaj modni događaj izazvati veliko interesovanje javnosti u Crnoj Gori, ali i u regionu – pojasnila je Olivera Milačić uz napomenu da će Eskadine modele crnogorska publika biti u prilici da vidi krajem avgusta.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.