Tijana gledala kako Gastoz
Maca Diskrecija, Gastoz i Tijana Ajfon

Ljubavni trougao

Tijana gledala kako Gastoz "vaćari" Macu! (VIDEO)

Situacija u “Parovima” se zagrijava iz sata u sat i ljubavni trougao koji čine Maca Diskrecija, Gastoz i Tijana Ajfon, postaje sve komplikovaniji.

 To što je imao seks sa Tijanom u tuš kabini, ne sprječava Gastoza da se vaćari i sa Macom, pa možemo samo da naslutimo kako će se ova priča završiti, prenosi Alo.

Da podsjetimo, nakon akcije sa Tijanom, Gastoz je uletio u krevet Diskrecije i probao i sa njom da vodi ljubav, ali ga je ona iskulirala.

Ali, on ne odustaje, pa je iskoristio novu priliku, seo među dvije starlete i mazi i jednu i drugu.

Pogledajte Gastoza u slatkim mukama između Mace i Tijane:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.