Veliko interesovanje posjetilaca za sajam vjenčanja

"Vaša Bajka" u Podgorici

Veliko interesovanje posjetilaca za sajam vjenčanja

U podgoričkom šoping molu Delta City u toku je šesti sajam vjenčanja Vaša Bajka gdje posjetioci na jednom mjestu mogu da pronađu sve što je potrebno za organizovanje vjenčanja, ali i da uživaju u zanimljivom pratećem programu.

„Učesnici su veoma zadovoljni posjetom, a posjetioci ne kriju oduševljenje dekoracijom prostora, ali i ponudom izlagača. Ono što nas posebno raduje je da su učesnici vrlo zadovoljni interesovanjem posjetilaca pa su mnogi i dogovorili brojne angažmane tokom sajma. U toku je i nagradna igra u kojoj mogu učestvovati svi posjetioci sajma i tako steći priliku da osvoje vrijedne nagrade koje su obezbijedili učesnici sajma“, kazala je Danijela Knežević, menadžerka kreativnih komunikacija agencije Incognito, organizatora manifestacije

DSC0117

Tokom svečane ceremonije otvaranja Bajke održan je modni performans brenda Angie&Me pod nazivom „Angie&Me Bajka” u toku kojeg su male i velike princeze na zanimljiv i neobičan način predstavile haljinice i suknjice od tila ovog brenda. Drugog dana sajma održana je revija vjenčanica i svečanih haljina salona vjenčanica Pepeljuga iz Kotora.

DSC0161

Modeli su nosili vjenčanice modne kuće Enozoani i svečane haljine kreatora Tarika Ediza. Za frizuru modela pobrinuo se Ranko Marković, a za šminku Andrea Vučković.

DSC0151

Na sajmu se predstavljaju: Saloni vjenčanica Pepeljuga, Na zrnu graška i Irena, agencije za dekoraciju Lunna, Happy Day, Neven Wedding&Flower i Pravi se FeSta, fotografi Promo-Montenegro-Sergej Zabijako, Yelissa Photography, Saša Vujanović, Danilo Novović, Bojan Gnjidić i PhotoBooth Montenegro, Orkestar Dobri Momci Podgorica, restorani Sport Club, Internacional, Imanje Knjaz i Balkan, hoteli Podgorica, City i Ramada, poslastičarnica Marina, Erste banka, turistička agencija Planet Tours, Bel Vetro nakit, Prirodna kozmetika Ivanović i Angie&Me, za male i velike princeze.

DSC0269

Izvlačenje imena dobitnika nagradne igre Neka bude bajka biće održano u nedjelju, u 19 časova, tokom svečane ceremonije zatvaranja ovogodišnje Bajke. Radno vrijeme sajma je od 10 do 22 časa.

DSC0273

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.