Ni traga od nestalog Denisa Softića

Nestao 23. februara

Ni traga od nestalog Denisa Softića

Deveti dan od nestanka dvadesetčetvorogodišnjeg Denisa Softića iz sela Vrbe kod Bijelog Polja, njegova porodica nema niti jednu informaciju koja bi mogla eventualno da im pomogne da saznaju šta se desilo 23. februara, kada je posljednji put viđen.

Denisov ujak Mevludin Mele Hodžić ogorčen je zbog svakodnevnih neprovjerenih informacija koje dobijaju i zbog kojih ih neprestano zovu i poznati i nepoznati. 

„Ne mogu da vjerujem dokle ljudska zloba može da ide pa zar vam i naša muka služi za izmišljotine i dezinformacije!!!!!Od kuda pojedinim zlobnicima to da je naš Denis pronadjen mrtav pored Lima u Gubavču ili da je zakopan u Boljanini kad mi evo nedelju dana nemamo nikakvog traga o njemu!!!Kad vi zlobnici postadoste bolji inspektori od onih iz Mup-a?", napisao je Hodžić na Facebook-u.

Denis Softić je nestao u ponedjeljak, 23. februara,a poslednji put je lociran tog dana oko 16 časova  u bjelopoljskom naselju Rasovo.

U trenutku nestanka na sebi je imao crni prsluk sa zelenim detaljima, crnu duksericu, farmerice i sive patike.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.