Najelegantnije dame na dodjeli Brit nagrada! (FOTO)
Foto: AP / Reuters / Reuters

Oduševile na crvenom tepihu

Najelegantnije dame na dodjeli Brit nagrada! (FOTO)

Ove svjetske zvijezde baš su se potrudile da izgledaju savršeno

Dodela muzičkih Brit nagrada u neku ruku predstavlja pandan Oskarima, barem kada je moda u pitanju, jer se sve poznate dame trude da izgledaju što bolje i da svojom elegancijom zasijene koleginice. Tako je bilo i sinoć u londonskoj O2 areni, u kojoj se okupio svjetski muzički džet set.

Od svjetskih dama među najzapaženijima je bila Tejlor Svift, koja je nosila dugačku crnu haljinu sa dramatičnim vezom u obliku zmaja duž zadnje strane. Upečatljiv je bio i ruž iste jarko crvene boje koji je dodao dozu seksepila mladoj pjevačici.

Manekenka Karli Klos odlučila se bijelu haljinu sa crnim detaljem oko vrata koji je otkrivao ramena Viktorijinom anđelu.

Bijelu haljinu je nosila i pjevačica Eli Gulding, s tim što je njena kreacija bila mnogo izazovnija. Naime, gornji dio haljine bio je od tila i veza i jedva je prekrivao grudi mlade pjevačice, ali to nije uticalo na njenu eleganciju.

Haljine bez bratela nosile su pjevačica Paloma Fejt i manekenka Dejzi Lou. Dok je Paloma nosila raskošnu crnu haljinu bogato ukrašenu tilom sa crvenim detaljima, Dejzi je privlačila poglede izazovnim dekolteom.

Mnogi modni kritičari saglasili su se da su na sinoćnoj svečanosti devojke iz grupe Little Mix izgledale savršeno. Iako su nastale kao tinejdž pop grupa nakon takmičenja u britanskoj verziji takmičenja "Ja imam talenat", očigledno je da su djevojke odrasle u prave mlade dame sa stilom.

Za totalno drugačiji izgled odlučile su se Kara Delevinj i Mel Bi. Manekenka i bivša Spajsica su nosile pantalone, ali su, svaka na svoj način, donijele dah glamura.

Izvor: stil.kurir.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.