Ovako čiste snijeg na autoputu u Kazahstanu (VIDEO)
Ilustracija

Iz šupljeg u prazno

Ovako čiste snijeg na autoputu u Kazahstanu (VIDEO)

Ako je suditi po snimku koji nam stiže iz Kazahstana, tamošnja zimska služba očigledno voli svoj posao jer su osmislili sistem čišćenja autoputa koji im omogućava beskonačno radno vrijeme.

Na video snimku koji je napravljen na autoputu Astana - Kokšeto možete vidjeti grtalicu koja snijeg sa jedne strane autoputa prosto prebacuje u suprotnu traku prilikom čega i zatrpava nadolazeće automobile.

U opisu snimka se navodi da je vozač kamiona isti proces ponovio i u suprotnom smjeru, a mi se samo pitamo koliko "krugova" mu je bilo potrebno da shvati da presipa iz šupljeg u prazno, piše Moj auto.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.