Večeras počinje  Bundesliga

Nakon zimske pauze

Večeras počinje Bundesliga

Nakon zimske pauze, drugi dio sezone njemačke Bundeslige, koja važi za jednu od najpopularnijih fudbalskih liga u svijetu, počinje večeras utakmicom između Bajern Minhena i Volfsburga.

Utakmica koja se igra na stadionu Volkswagen Arena u Volfsburgu privlači veliku pažnju ljubitelja fudbala, jer se sastaju dva tima koji zauzimaju dva prva mjesta njemačke lige.

Bajern Minhen je trenutno prvi sa 45 bodova, Volfsburg ima 34, a iza njih slijede Bajer Leverkuzen sa 28, Borusija M'gladbach 27, koliko imaju Šalke 04 i Augsburg.

Sjutra su na programu preostale utakmice u kojima se sastaju Šalke 04-Hanover 96, Majnc-Paderborn, Frajburg-Ajntraht Frankfurt, Štutgart-Borusia M'gladbach, Hamburger SV-Koln i Bajer Leverkuzen-Borusia Dortmund.

/AA/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.