Pogledajte kako Hilari Klinton imitira Putina! (VIDEO)
Hilari Klinton

Ovako doživljava ruskog predsjednika

Pogledajte kako Hilari Klinton imitira Putina! (VIDEO)

Bivši američki državni sekretar Hilari Klinton slikovito je juče opisala pred 2.000 gledalaca u RBC Kongresnom centru u Vinipegu (Kanada) kako doživljava ruskog predsednika Vladimira Putina.

Upoređujući američke i ruske predsedničke izbore, Klintonova, koju mnogi doživljavaju kao glavnog demokratskog kandidata za predsjedničke izbore 2016, podsmješljivo je odglumila zamišljeni Putinov dijalog sa samim sobom prije nego što je ponovo postao predsjednik.

"Možete da zamislite taj dijalog", rekla je Klintonova. "Bio je predsjednik, pa je onda bio premijer, a Medvedev je postao predsjednik...

- Vladimire, mislim da bi volio ponovo da budeš predsjednik.

- Da, mislim da bih to volio.

- Zašto da to ne objavimo? Reći ćemo Dmitriju da bi mogao da bude premijer.

- Apsolutno! Odlična ideja!, rekla je Klintonova, imitirajući ruskog predsjednika.

 

 

 

(Blic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.