Upoznajte djevojčicu koja ima 10 mjeseci i 20 kilograma (VIDEO)
ilustracija

Pogledajte

Upoznajte djevojčicu koja ima 10 mjeseci i 20 kilograma (VIDEO)

Djevojčica stara 10 mjeseci ima kilograma koliko je normalno za jedno petogodišnje dijete, zbog čega postoji rizik da oboli od raznih bolesti.

Huanita Valentina Hernandez rodila se sa samo 2,700 kilograma, ali nekoliko nedelja poslije rođenja počela je da se goji, prenosi Alo.
Sada Huanita ima 10 mjeseci i teška je 20 kilograma, piše Miror. Za djecu u tom periodu normalna prosječna težina je između 8 i 10 kilograma.

Zašto djevojčica ima ovoliku kilažu, ne zna čak ni njena majka.

– Već sa 15 dana bila je buckasta, jer se rodila jako slaba – rekla je njena majka Sandra Franko iz Kolumbije.

Ona je dodala kako do sada nije mogla da je liječi jer je bila nezaposlena i u finansijskoj krizi.

Prošlog mjeseca jedna dobrotvorna ustanova iz Kolumbije riješila je da pomogne Huaniti.

Iako još nema ni godinu dan, djevojčica se suočava sa opasnom budućnošću ako kilaža nastavi da raste.

U dobrotvornoj organizaciji kažu da je potrebno intevrenisati što prije kako bi se spriječile pojave bolesti povezane sa gojaznošću, koje bi ugrozile Huanitin život.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.