Šokantna izjava američke voditeljke : Moramo da ubijemo muslimane! (VIDEO)
Voditeljka američkog TV Foksa: Dženin Piro

Radikalan stav

Šokantna izjava američke voditeljke : Moramo da ubijemo muslimane! (VIDEO)

Voditeljka američkog TV Foksa Dženin Piro uzjavila je da muslimane treba pobiti i da je to jedino rješenje kako bi se spriječili zločini radikalnih islamista.

Ona je svoj stav iznijela u emisiji te televizije nakon ubistva novinara francuskog satiričnog lista “Šarli Ebdo“.

Dženin je svoj radikalan stav obrazložila riječima da je to jedini način da se spriječe nova ubistva.

Voditeljka je ponudila i rješenje kako treba eliminisati radikalne muslimane, piše Telegraf.

"Naš posao je da do zuba naoružamo muslimane koji nisu ekstremisti. Trebamo da im damo sve što im je potrebno da oni eliminišu radikalne islamiste. Oni će urediti posao, a mi ćemo skrenuti pogled u drugu stranu", rekla je voditeljka.

Ona je potom objasnila da je tako nešto već urađeno u Egiptu 2013. godine, kada je ubijeno više od 800 islamista i to za vrijeme demonstracija protiv vlasti.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.