Kako reaguju djeca kad im prvi put objasnite šta je seks
ilustracija

Pogledajte

Kako reaguju djeca kad im prvi put objasnite šta je seks

Video u kojem roditelji pokušavaju svom djetetu da obijasne kako nastaju bebe dobro će vas zabaviti i nasmijati. Ako je i pred vama uskoro ovaj zadatak, pogledajte kako su se drugi snašli.

Prva pomisao prije nego što pogledate video je da će samo djeci biti neprijatno kada krene objašnjavanje, ali ne, i roditeljima je bilo pomalo smiješno kada je trebalo da izovore pojedine riječi. Uvijali su, snalazili na razne načine, crtali, prenosi 24sata.rs.

Neke od njih djeca su uspjela da iznenade odgovorom, pa su roditelji ostali bez teksta, a drugi su od svoje djece dobili reakciju kakva se i očekuje, odmahivali su glavom, prekrivali oči, stavljali ruke na uši...

Jedan otac je imao malo čudan način da objasni kako nastaju bebe. Pokazao je na svoj džep.

"Vidiš, džep je vagina, i da bi imali dijete tata treba da stavi svoj penis u džep", rekao je on. Ćerkin izraz lica je sve rekao. Bila je zbunjena i ništa nije razumjela.

Posebno iznenađen bio je jedan dječak kada je od oca čuo objašnjenje da mama i tata skinu odjeću sa sebe i otplešu poseban ples...

Da ne dužimo više, pogledajte:

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.