Najveći modni promašaji i trijumfi koji su obilježili ovu godinu (FOTO)
Rijana

Pogledajte

Najveći modni promašaji i trijumfi koji su obilježili ovu godinu (FOTO)

Ovo je bila eksperimentalna godina sa puno modnih promašaja, ali i pravih pogodaka!

Pogledajte modu koja je obilježila ovu godinu.

1) RIJANA U PROVIDNOJ HALJINI

Rijana se pojavila u haljini Adam Selmana na modnim Oskarima u Junu. Iako je prekrivena Svarovski kristalima, haljina nije mnogo toga sakrila. Ali određeni kristali su bili dobro postavljeni, da sakriju bikini zonu. Ovo možemo smatrati za POGODAK zbog pjevačicine hrabrosti i dobrog tijela.

2) KENDAL DŽENER U BIJELOM KOMBINEZONU

Model se pojavila u jednodjelnom jednostavnom kombinezonu, koji naravno govori o eleganciji i sofisticiranosti. POGODAK!

3) HRABRA  I ELEGANTNA LUPITA NJONGO

Sa ulogom kojom je pokazala glumačko umijeće je osvojila srca svih, a talenat je unaprijedila dobrim stilom.  Ona je brzo postala modni favorit na crvenom tepihu. Vidjeli smo je u plavoj Prada haljini na dodjeli Oskara, a na dodjeli Zlatnih Globusa je sijala u Ralf Loren haljini. POGODAK!

4) OTMENA DŽENIFER LORENS

Mlada oskarovka, koja se  našla na meti hakera koji su objavili njene golišave fotografije, očigledno nije dozvolila da to utiče na nju. Poznata po tome što propagira zdrav izgled, nasuprot trendu anoreksije u Holivudu, Dženifer Lorens lako je osvojila srca fanova, ali i modnih kritičara -POGODAK.

5) EMA VOTSSON

Zvijezda filmova o Hariju Poteru, Ema Votson, visoko se kotira na rang listama najbolje obučenih žena svijeta.

Njen stil smo pratili kroz godine, od dječijih haljinica do pravih seksi toaleta, i sa sigurnošću se može reći da Ema iz godine u godinu ima sve bolji stil - POGODAK.

6) AMBER ROUZ U LANCIMA

U avgustu se pojavila na VMA dodjeli nagrada prekrivena lancima. Zapravo, to je bila haljina sačinjena od lanaca. Ona se skoro razvela od repera Viz Kalife i zaslužila mjesto najgore obučenih. PROMAŠAJ!

7) KEJTI HOLMS SA FLAMENKO STILOM

Tema Costume Institute Ball-a bila je bijela kravata, ali Kejti to nije baš shvatila. Ona je očigledno mislila da je u pitanju flamenko. Pojavila se u svijetlo žutoj haljini Marčesa. TOTALNI PROMAŠAJ!

8) LEJDI GAGA PREKRIVENA KRZNOM

Kada je Lejdi Gaga došla u Roselend Balrum u martu jedno pitanje je mučilo sve: „Kako ona vidi kuda ide?“

Gaga je poznata po ekscentričnom oblačenju, prisjetimo se samo haljine od mesa, ali Jeti stil od glave do pete je sve ostavio šokirane. APSOLUTNI PROMAŠAJ!

9) HAJDI KLUM

Čuvena ljepotica je potpuno podbacila na dodjeli Američkih muzičkih nagrada u sječenoj crnoj haljini sa pink trakama. Njen izbor je razočarao i modne kritičare koji su od nje očekivali mnogo više - PROMAŠAJ.

10) DŽULIJA ROBERTS

Harizmatična glumica je na premijeri filma „Obično srce” ovim stajlnigom potpuno podbacila, bio je to potpuni PROMAŠAJ. U kratkoj bijeloj suknji koja se jedva nazirala ispod kabastog crnog blejzera djelovala je kao da je obukla prvo što je vidjela u garderoberu.

(ženablic)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.