Izboden radnik policije u Kosovskoj Mitrovici

Jutros

Izboden radnik policije u Kosovskoj Mitrovici

Dvojica maskiranih napadača jutros nešto prije 8 sati napali su Časlava Ilića (35) iz Kosovske Mitrovice, koji je tom prilikom zadobio više ubodnih rana u stomak.

Ilić nije životno ugrožen i smješten je u mitrovičku bolnicu, gdje mu je ukazana ljekarska pomoć, javlja B92.

Incident se dogodio ispred jednog od studentskih domova u sjevernoj Kosovskoj Mitrovici, kad su dvojica maskiranih napadača prišli Iliću, a jedan ga je više puta ubo nožem.

Ilićev brat Milan izjavio je novinarima da sumnja da iza napada na njegovog brata stoji "vrh policije regiona Mitrovica sjever".

Časlav Ilić je radnik kosovske policije.

Ispred studentskog doma, gdje je došlo do napada, u toku je uviđaj koji obavljaju pripadnici kosovske policije, a mjesto gdje se dogodio incident obilježeno je policijskom žutom trakom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.