Kladionice stavile Novakovog Stefana u listu

Mogućnost zarade...

Kladionice stavile Novakovog Stefana u listu

Rođenjem Novakovog sina Stefana mnogim kladioničarima, ali i samoj familiji Ðoković, otvorila se mogućnost da zarade novac i na britanskim kladionicama.

Naime, ukoliko bi neko sad uložio jednu funtu na to da će Stefan do svoje 25. godine osvojiti Vimbldon, a Noletov nasljednik u narednih četvrt vijeka ostvari taj cilj, srećni prognozer bi zaradio 10.000 funti!

Ovakvih primjera je često bilo u prošlosti. Bivši selektor srpskih vaterpolista Dejan Udovičić kladio se na Olimpijskim igrama u Londonu da će njegova tada trogodišnja ćerka Danica Ana, kad postane punoljetna, igrati u drugom kolu teniskog Otvorenog prvenstva Engleske. On je uložio jednu funtu, a mogao bi da postane bogatiji za 500.

Najpoznatiji primjer ovakvog načina klađenja je potez Engleza Edija Kirklanda koji je 1992. uložio 100 funti na to da će njegov 11-godišnji sin Kris Kirkland debitovati za nacionalni tim Engleske. On je 2006. godine zaradio 10.000 funti.

/pressonline.rs/

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.