Šta će kraljica reći: Kejt sve izazovnija
Incident koji se dogodio sa žutom haljinom Kejt Midlton bio vodeća vijest u svetskim medijima

-FOTO-

Šta će kraljica reći: Kejt sve izazovnija

Iako protokol kraljevskih porodica nalaže određen način oblačenja, pojedine dame sa plemičkim titulama se odvaže da ta pravila prekrše. Među njima je i Vojvotkinja Kejt Midlton koja svojim izgledom najviše uspije da šokira kraljicu Elizabetu. Provokativna crna haljina u kojoj se Kejt pojavila prije nekoliko dana u Londonu nije bila po ukusu glavne dame britanskog dvora.

Kad je žuta haljina otkrila više nego što je dozvoljeno, kraljica Elizabeta je burno reagovala. Njen savjet upućen Vojvotkinji bio je da potpuno promijeni imidž.

Žuta haljina nije bila jedini prekršaj Kejt Midlton koji je naljutio kraljicu. I prije ove greške kraljica je insistirala na tome da najpoznatija brineta nosi skupocjenu i prefinjenu garderobu.

46099kejtmidltonfotoap2630x0

Prije njenog putovanja u Australiju sa princem Vilijamom prije nekoliko mjeseci britanska kraljica je naredila da Kejt nosi isključivo suknje ispod kolena. Čak je i unajmila stilistu Angelu Keli kako bi pomogla prinčevoj suprugi da uvijek primjereno izgleda.

74080profimedia0208852703630x0

Na ovoj fotografiji vidimo da Kejt obilazeći Australiju nije pratila kraljičine savjete.

Ovo je još jedan primjer neposlušnost Kejt Midlton, koja i pored toga što ne sluša kraljičine  savjete uvijek sjajno izgleda.

74201pprofimedia0208992933630x0

Poslednje pojavljivanje Vojvotkinje od Kembridža bilo je prije nekoliko dana na dobrotvornoj večeri u Londonu. Pored trudničkog stomaka koji se sad primjećuje glavni utisak večeri je bila, za pravila britanskog dvora, smjela haljine Kejt Midlton.

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.