Oporavak Šumahera za tri godine
Mihael Šumaher

Više nije u komi

Oporavak Šumahera za tri godine

Ljekar koji je liječio bivšeg šampiona Formule 1 Mihaela Šumahera šest mjeseci posle njegove povrede tokom skijanja, izjavio je da on više nije u komi.

Francuski doktor Žan-Francosa Pajen iz Grenobla smatra da je moguće da se Njemac oporavi u roku od tri godine.

Pajen je posjetio porodicu vozača u njihovoj kući u Švajcarskoj kako bi provjerio napredak u oporavku svog pacijenta.

"Život posle povrede glave obilježen je fazama", rekao je Pajen za radio RTL, a predvideo je oporavak u narednih godinu do tri godine, "Nadamo se, ali moramo mu dati vremena".

Šumaher je doživio tešku povredu glave na skijanju u Francuskoj prošlog decembra, a u švajcarskoj bolnici bio je od juna. Pušten je na kućno liječenje 9. septembra.

 

(B92)

 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.