Zidan sa drugim timom Real Madrida zadnji u Trećoj ligi
Zinedin Zidan

Razočarao

Zidan sa drugim timom Real Madrida zadnji u Trećoj ligi

Bivši slavni francuski fudbaler Zinedin Zidan trenersku karijeru sa Real Madrid Castillom počeo je razočaravši svoje brojne fanove, koji su imali velika očekivanja od njega u novoj ulozi.

Zidan, nakon što je ovog ljeta postao trener Castille, druge ekipe Reala iz Madrida, u Trećoj španskoj ligi u prvih šest kola ima samo jednu pobjedu, te čak pet poraza.

Zidan za kojeg se posljednjih mjeseci govorilo da bi mogao biti “Realov Guardiola“, razočarao je javnost na Pirinejskom poluostravu. Međutim, Castilla trenutno se nalazi na posljednjoj poziciji tabele Treće lige, odnosno Segunde "B".

Podsjetimo, Zidan je u prošloj sezoni obavio funkciju pomoćnika trenera u „A“ timu Real Madrida, gdje je asistirao Carlu Ancelottiju.

 

(AA)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.