Trening od 4 vježbe koji će vam spržiti salo
Ilustracija

Za sagorijevanje sala

Trening od 4 vježbe koji će vam spržiti salo

Izmorite svoja pluća i noge sa ovim eksplozivnim treningom.

Ukoliko želite da izgradite svoje tijelo, pliometrijske vježbe bi trebalo da predstavljaju vašu svakodnevnu rutinu. Eksplozivni pokreti mogu da ubrzaju proces transformacije i da izgrade vaše atletsko tijelo.

Tod Darkin, personalni trener i autor The IMPACT! Body Plan, osmislio je ovaj kratki izazov kako biste vi u što kraćem roku iskoristili svoju maksimalnu snagu i volju. Ovaj trening pogađa vaša mišićna vlakna koja se brzo kontrakuju, a upravo ova vlakna su zasluža za vaše skokove i sprinteve...

Isprobajte ovaj Darkinov izazov od četiri pokreta, biće vam mnogo zabavnije i mnogo teže, od ravnomernog rađenja vježbi za noge po serijama od 10 do 12 ponavljanja.

Evo kako ovaj trening funkcioniše: uzmite štopericu i uradite navedene vježbe bez ikakve pauze između. Prvo uradite 10 čučanj skokova, zatim 20 iskoraka u skoku, potom 30 planinara i na kraju preskačite vijaču 40 puta. To je prvi krug, uradite još dva kruga istih vježbi.

Napravite pauzu kada mislite da morate, ali nemojte da zaustavljate štopericu. Darkin je ova 3 kruga uradio za 3 minuta i 22 sekunde.

Izvor: menshealth.rs

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.