Programi pomoću kojih mežete da skinete video ili pjesmu s YouTuba i Fejsa
Iskoristi jedan od ovih programa!

Programi za preuzimanje

Programi pomoću kojih mežete da skinete video ili pjesmu s YouTuba i Fejsa

Ukoliko želite neki YouTube video da sačuvate ili preuzmete neku od pjesama sa tog video portala možeš za to da iskoristiše jedan od ovih programa. Linkovi za preuzimanje ovih dodataka za internet pregledače i samostalne programe pronaći ćete u imenu svakog.

1. Freemake Video Downloader
Omogućava preuzimanje videa sa YouTuba, Facebooka, Vimea i 40 drugih sajtova, kao i muziku, a ima i konvertor video formata. Potrebno je samo kopirati link videa ili pjesme, a tu su i aplikacije za iOS i Android uređaje.

2. Free YouTube to MP3 Converter
Samo kopirajte link YouTube videa s muzikom, odaberi kvalitet u koji želiš da se prebaci zvuk i za par trenutaka pjesma je na kompu. Omogućava i preuimanje lista pjesama s YouTuba!

3. aTube Catcher
Ima većinu stvari kao i pomenuti programi, ali omogućava da se mijenja veličina preuzetog videa i da se snima emitovanje videa uživo s YouTuba, recimo neke onlajn konferencije.

4. Free Studio
Još jedan vrlo zgodan program koji omogućava i konvertovanje videa za različite mobilne platforme - BlackBerry, Android, iOS i druge.

5. YTD
Podržava desetine video servisa s kojih može da preuzme video i omogućava da se sadržaj konvertuje u neki od podržanih formata i pre nego što se preuzme na računar.

6. Listu Tech Radara dopunili smo RealPlayer Cloud programom koji je takođe besplatan i omogućava preuzimanje video snimaka, ali i audija. Dovoljno je samo preći tasterom miša preko videa i kliknuti na Download, koji se pojavljuje u gornjem desnom uglu.

 

(mondo.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.