Slupao
Foto: printscreen

Nepažnja

Slupao "ferrari" tokom test vožnje (Video)

Video koji vam predstavljamo počinje kao san za sve ljubitelje "ferarija" - test vožnjom "ferari kalifornije" po ulicama rodnog mjesta propinjućeg konja - Maranela, međutim, jedan neoprezan potez momka za volanom ovaj snimak pretvara u najgoru noćnu moru.

Nakon tri minuta vožnje po ravnom putu, vozač je htio da oproba snagu "kalifornije" u krivinama, međutim, već pri prvom skretanju dodao je previše gasa i nakon proklizavanja završio u ogradi.

Zanimljivo je primijetiti tri potpuno različite reakcije putnika automobila - dok je vozač zanijemio zamišljajući račun koji će morati da plati, a suvozač vokalno izražavao svoj bes, putnik na zadnjem sjedištu je sve vrijeme ostao potpuno smiren, a jedino što ga je poremetilo su naočare koje su mu skliznule nakon udara.

(mojauto.rs)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.