Još jedan
Marta Hant

Neodoljivo podsjeća na Kejt Apton

Još jedan "Viktorijas sikrit" anđeo u seksi vešu (FOTO)

Američka manekenka Marta Hant napravila je niz seksi fotografija za "Viktorijas sikret", na kojima neodoljivo podsjeća na ljepoticu raskošnih oblina Kejt Apton. Iako je ova mršavica znatno tanja od prsate koleginice, ona zbog plavih očiju, plave kose, punih usana i seksi stava jako liči na Kejt, piše portal zenablic.

Lijepa Amerikanka bi se možda najbolje mogla opisati kao mješavina Kejt Mos i Kejt Apton, s tim što je od oba modela uzela ono što je najisplativije u modi - jako vitak stas i prelijep lik.

 

Mršavica koja je visoka 178 santimetara i nosi broj 32, odlično se snašla u seksi i svedenom vešu marke "Viktorijas sikret". Njoj divno pristaju jednostavni a opet lijepi modeli koje ova kuća nudi, a šarmantna Marta sa razbarušenom kosom, bosa i u bež vešu izgleda potpuno prirodno.

 

Marta je počela da radi za "Viktorijas sikret" nekoliko mjeseci nakon velike revije 2012. godine, a već iduće godine je šetala modnom pistom za ovaj brend. Inače je do sada odradila više od 80 revija, među kojima se nalaze i impozantne marke kao što su "Karolina Herera", "Dolče&Gabana", "Đorđo Armani" i mnoge druge.

 

Među prelijepim brushalterima i gaćicama našle su se, po običaju, i pidžame od mekanih i nježnih materijala. Posebno je lijepa dvodjelna pidžama klasičnog kroja, koja se divno uklopila sa prljavoroze brushalterom. A Marta je sve to sjajno iznijela.