Prihvaćeno jemstvo za Aleksandra Mijajlovića
Viši sud u Podgorici

U iznosu od 1,1 milion

Prihvaćeno jemstvo za Aleksandra Mijajlovića

Sudija Višeg suda Suzana Mugoša prihvatila je jemstvo za biznismena Aleksandra Mijajlovića, potvrđeno je CdM-u iz Višeg suda.

Advokat Zoran Piperović je za portal “Pobjeda” rekao da su očekivali takvu odluku, jer nije postojao nijedan razlog da se jemstvo ne prihvati.

Mijajlovićeva odbrana 22. marta garantovala je sudu sa 1,1 milion eura da će im biti dostupan ako mu ukinu pritvor.

Piperović je Pobjedi kazao da tužilac ima pravo žalbe, te da vjeruje da će to pravo iskoristiti, ali kako je naveo, očekuje da će Vijeće suda donijeti identičnu odluku kao sudija.

Mijajlović je uhapšen 19. februara po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva (SDT) koje ga tereti da je sa još jednom osobom formirao kriminalnu grupu koja je krijumčarila cigarete.

Članovima kriminalne ekipe Mijajlovića SDT je označio policajce Milenka Miću Rabrenovića, Radoja Rabrenovića, Dragana Backovića i Mirka Mijuškovića, zatim Dejana Jokića, Goluba Vojinovića, Milana Vukadinovića i nekoliko osoba na čijoj identifikaciji tužioci rade.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.