NAU: Smatra li Mandić i kao predsjednik Skupštine Crne Gore da je NATO bio agresor?

NAU: Smatra li Mandić i kao predsjednik Skupštine Crne Gore da je NATO bio agresor?

Danas je 25 godina od humanitarne intervencije NATO alijanse na vojne ciljeve Savezne Republike Jugoslavije (SRJ). Ta intervencija je zaustavila zločine režima Slobodana Miloševića nad kosovskim Albancima i spasila ih sigurnog genocida , saopšteno je iz Nacionalne albanske unije.

NAU  podsjeća javnost da su neuspješni pregovori s diktatorom Slobodanom Miloševoćem primorali lidere demokratskog svijeta da vojnom silom zaustave ubistva i zločine policijskih, vojnih i paravojnih formacija srbijanskog režima .

“Gađanje vojnih ciljeva neizostavno je prouzrokovalo i određeni broj civilnih žrtava , zbog čega su NATO zvaničnici bagovremeno s pravom tražili izvinjenje”, navodi se u saopštenju.

Povodom tog dogadjaja predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić položio je danas vijenac u kasarni Danilovgrad ” u znak sjećanja na nevine žrtve i heroje koji su prije 25 godina branili nebo i granice Savezne Republike Jugoslavije (SRJ) ” .

“Neka što se gospodin Mandić nijednom riječju nije sjetio neuporedivo većem broju nevinih žrtava Miloševićevog režima među kosovskim Albancima , nego nam nije rekao od koga su branjene granice SRJ. Smatra li, možda, Mandić i kao predsjednik Skupštine Crne Gore da je NATO bio agresor na SRJ i da naša zemlja ne treba da bude u toj vojnoj alijansi?!”, smataraju u NAU.

Ako je tako, ističe se u saopštenju, on postaje sigurni teg o vratu prozapadnom putu Crne Gore , što se ne smije dozvoliti .

“NAU želi , na kraju da primjeti da je danas, u nekim kasarnama vijence položio, prvi put od NATO intervencije, i ministar odbrane Crne Gore Dragan Krapović “, ističe se u saopštenju.

Izvor:AntenaM

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.