Hapšenja u Bijelom Polju: Prodavali kokain, tablete, marihuanu...
Foto: Reuters/Cathrin Mueller/File Photo

Hapšenja u Bijelom Polju: Prodavali kokain, tablete, marihuanu...

„Naime, službenici Jedinice za borbu protiv droge u Odjeljenju bezbjednosti Bijelo Polje su lišili slobode lice N.S. i protiv njega podnijeli krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga. Policija je došla do sumnje da je on drugom licu u zamjenu za novac dao određenu količinu tableta buprenorfina“, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Krivična prijava podnijeta je i protiv E.B. kojem se, kako su kazali, na teret stavlja krivično djelo omogućavanje uživanja opojnih droga koje je izvršio na način što je drugom licu dao na uživanje materiju za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

„Osim toga, policija je protiv ovog lica prethodnog dana, podnijela i prekršajnu prijavu, kada je kontrolisan po prijavi zbog porodičnog nasilja i tada je kod njega pronađena manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain“, saopšteno je iz UP-a.

Takođe, dodaju da je bjelopoljska policija protiv lica L.S. podnijela dvije prekršajne prijave nakon što je kod njega u dva navrata pronađena manja količina materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

„Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje nastaviće sa sprovođenjem aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju suzbijanja ulične prodaje droge i stvaranja što bezbjednijeg ambijenta za život i rad u tom gradu“, saopšteno je iz UP-a.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.