Napad na Anu Brnabić: Vrijeđanje ni voditelj nije prekinuo

Napad na Anu Brnabić: Vrijeđanje ni voditelj nije prekinuo

Novinarka Biljana Lukić, govornica na Đilasovim protestima, otvoreno je vrijeđala Anu Brnabić dok je voditelj Nove S slušao i nije je prekidao.

- Kada se Ana Brnabić pojavila ja sam smatrala da nije pristojno da je komentarišem, ona je meni izgledala kao promrzlo štene bez noge nađeno na putu, međutim više se ne osjećam tako - kazala je Lukić.

Kazala je da misli da je ona "svoj mentalni deficit kompenzovala deficitom vaspitanja i pristojnosti i suficitom agresije i savršenom dresurom".

- Tako da mi se čini da će ona biti i bolji kadar od Orlića, zato što ta Orlićeva agresija i nepatvoreno zlo ali je muško, a Vučić će ovdje da igra na kartu da je ona jadna žena, uz to je i LGBT, ‘a pogledajte vi nasilnici koji napadate jadnu ženu od 45 kg - kazala je novinarka.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.