Glumac Mark Rufalo uzviknuo: Palestinski protest

PODRŠKA PROTESTU

Glumac Mark Rufalo uzviknuo: Palestinski protest "ugasio" je dodjelu Oskara!

Tražio prekid vatre između Izraela i Hamasa

Glumac Mark Rufalo (Ruffalo) je bio među prisutnima koji su nosili crvene broševe na dodjeli Oskara tražeći prekid vatre u ratu između Izraela i Hamasa, a prije početka je uzvicima pružio podršku demonstrantima koji su pored "Dolby Teatra" tražili prekid vatre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glumac je sa suprugom stigao pred sam početak ceremonije te je naglasio kako kasne, ali je ipak podigao šaku u znak podrške demonstrantima. 

- Palestinski protest večeras je "ugasio" dodjelu Oscara! Humanost pobjeđuje - poručio je Rufalo prije nego je ipak zastao da se obrati okupljenim medijima.

Izvor:Avaz.ba

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.