Knežević: Veću kaznu od Mugošine, dobija neko kad u Višem sudu ukrade rolnu toalet papira
Milan Knežević

Knežević: Veću kaznu od Mugošine, dobija neko kad u Višem sudu ukrade rolnu toalet papira

Odluka disciplinskog vijeća Sudskog savjeta da se Suzana Mugoša kazni sa 30% plate i zabranom napredovanja u službi predstavlja jedan od poslednjih eksera zabodenih u mrtvački sanduk crnogorskog pravosuđa, saopštio je poslanik i lider Demokratske narodne partije Milan Knežević.

“Vjerujem da je veća kazna ako neko u Višem sudu slomi vazu plastičnog cvijeća ili ukrade rolnu toalet papira, nego što je danas kažnjena Suzana Mugoša nakon njenih skandaloznih i kriminalnih izjava o postupku poznatom kao državni udar”, naveo je Knežević u saopštenju.

Iako je, kaže Knežević, “čitava crnogorska javnost imala priliku da se uvjeri kako Suzana Mugoša dogovara sa Vesnom Medenicom da se ne uvrste u spise predmeta naši dokazi o Saši Sinđeliću, i kako trguje svojim uticajem u zapošljavanju članova porodice, i na kraju kako tvrdi da je kupljena odluka Apelacionog suda od strane nekog ambasadora” nju, navodi on, disciplinako vijeće kažnjava sa 30% plate.

“Toliko sam ganut da mi dođe da organizujem SMS prikupljanje sredstava za Suzanu Mugošu, jer ovoliko nepravde ne može podnijeti ni moje kameno “terorističko” srce. Ovom prilikom želim da pozovem i prozovem SDT koje je navodno saslušavalo Suzanu Mugošu da nam saopšti da li je saopštila ime ambasadora koji je navodno kupio presudu, i ako nije, da li je protiv nje pokrenuta istraga. Ukoliko nije, onda je jasno da je SDT protočni bojler kroz koji će proći još stotine Suzana Mugoša i Vesni Medenica sa kaznom od 30% od plate”, zaključuje Knežević. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.