Bijeli nokti su najženstveniji manikir za proljeće
/ GETTY IMAGES-TRISTAN FEWINGS

Bijeli nokti su najženstveniji manikir za proljeće

Ako ste skloni luksuzu – ovog proljeća nosićete crvene nokte. Ukoliko volite da se ističete – nesumnjivo ćete posegnuti za idejama sa hromom. Ali, ukoliko vaš stil podrazumijeva minimalizam i ženstvenost – za vas su kao stvoreni bijeli nokti.

Da, drage naše, dizajn noktiju koji je vladao devedesetih sada se vratio na velika vrata i to, najprije, na Nedjeljama visoke mode. Ako vam se ovo čini dosadnim, grdno ste se prevarile: on je stigao u toliko različitih varijanti da je gotovo izvjesno da ćete naći onu koja se uklapa u vaš stil. Bjeličasta boja na noktima se vraća da izrazi najčistiju verziju ženstvenog manikira. Čini se kao dašak svježeg vazduha među klasičnim lakovima, ali i kao i jak rival drugim proljećnim trendovima, kao što su lakovi boje breskve.

Sada, ako se pitate zašto se odlučiti za bijeli lak za razliku od drugih živopisnijih ili upečatljivijih nijansi, odgovor je jednostavan: to je boja noktiju koja pristaje svim rukama, koja se takođe kombinuje sa svom odjećom u garderobi a to na zreloj koži pruža jedinstven efekat podmlađivanja.

Bijeli nokti kao trend na revijama visoke mode

Nije važno da li ste preplanuli ili niste ili imate kratke ili dugačke nokte, bijeli manikir nudi veoma neutralnu i laskavu boju. Ovo je postalo jasno kada se bijela boja noktiju vratila sa kolekcijama kuća kao što su Philipp Plein, Helen Anthony ili Moschino. Zbog njegove svestranosti, zbog njegovog bezvremenskog karaktera i zbog moći prilagođavanja svim vrstama ukusa, stilova i uzrasta bijeli lak za nokte postaje hit.

A ako se pitate kako da nosite novu popularnu nijansu noktiju, evo nekoliko ideja.

Klasični bijeli nokti

Osnova svakog trenda je njegova klasična varijanta. Za beli manikir to bi bili kratki do srednje dugi nokti klasičnog oblika i mat lak.

Bijeli manikir sa efektom mermera

Ovo je jednostavna, a efektna varijanta sa bijelom bojom koja predstavlja jedno od najelegantnijih rešenja.

Ombre bijeli nokti

Ombre manikir zahtijeva zaista zdrave i elegantne nokte. Minimalistička varijanta, dovoljno raznovrsna da ne bude dosadna.

Bijele zvjezdice

Kada ste zaista vesela i razigrana osoba, bijeli manikir možda se ne čini kao prava opcija za vas, bar na prvu loptu. Ali ova varijanta nude podloge sa bijelim zvjezdicama? E, to je druga priča.

Bijeli nokti sa teksturom

Meke krive linije su savršena geometrijska opcija za kombinovanje sa mat bijelom bojom laka,piše lepotaizdravlje.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.