ŽENA PREBILA DJEVOJKU U AUTOBUSU? Porodica iz BiH doživjela UŽASNU NEPRIJATNOST: Problem je nastao zbog OVOGA, a sada je TRAŽE

ŽENA PREBILA DJEVOJKU U AUTOBUSU? Porodica iz BiH doživjela UŽASNU NEPRIJATNOST: Problem je nastao zbog OVOGA, a sada je TRAŽE

Porodica Stanić iz Novog Travnika u Bosni i Hercegovini doživela je šok kada su saznali da je njihovu ćerku (15) u autobusu, navodno, prebila žena.

Prava drama se navodno dogodila, u autobusu koji putuje iz Bosne i Hercegovine za Njemačku, kojim se njihova kćerka vraćala u Ninberg. Kako su izjavili problem je nastao zbog sjedišta, a vozač nije uspiijo da reši problem.

Porodica je, navodno, kontaktirala i Graničnu policiju Bosne i Hercegovine ali nije bilo pomoći.

"Sinoć mi je dotična ženska osoba istukla kćerku u autobusu. Šoferi ne žele da mi daju ime i prezime dotične osobe. Granična policija u BiH ništa nije poduzela. Meni samo treba ime i prezime od 'dame'". počela je svoju stranu priče Nataša Stanić.

"Neće satima stajati do Nemačke"

Kako je objasnila, dotična gospođa je trebala da oslobodi jedno mjesto za njenu ćerku, ali nije htjela. Navodno, sjela je sama na dva sjedišta i prazno mjesto zauzela za sebe kako bi joj put bio komotniji.

"Moja kćerka je samo pitala da li može da sjedne na prazno mjesto. Svi znamo da su to autobusu puni za Nemačku i da nema slobodnog mjesta. Neće satima stajati do Nemačke. Ostali putnici su uspjjeli da pronađu slobodno sedište za moju 15-godišnju ćerku ali tek nakon što ju je 'dama' pretukla te nazivala pogrdnim imenima", kaže potresena majka za portal Crna-Hronika.

Sada joj je najveći problem što joj ni šoferi ne daju ime i prezime dotične osobe, koju ona želi, kaže da prijavi u Nemačkoj odmah, jer za to ima prava.

"Ovde ima neki sistem, biće kažnjena. Nije joj ovo Bosna da može raditi šta god hoće. Već sam pisala nemačkoj policiji, čekaju samo ime i prezime. Mi smo državljani Nemačke, zaštitiće nas", rekla je Nataša.

Izvor:Blic.rs

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.