Milanović kaže da je srpska politika „kupusara“, Vučić mu „otpozdravlja“ glavicom kupusa
Izvor: EPA, arhiva

Milanović kaže da je srpska politika „kupusara“, Vučić mu „otpozdravlja“ glavicom kupusa

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić odbacio je kritike hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića izrečene na račun srpske politike i najavio da će mu poslati glavicu kupusa.

Milanović je u petak rekao da Srbija ne vodi hibridni rat, već kupusaru od politike jer ne može da se odluči da ći će biti proevropska ili proruska.

„Srbija sama ne zna šta hoće. To nije nikakav hibridni rat, to je nekakva kalja, kupusara od politike. Dosta godina vode politiku izrazito proevropski, onda izrazito proruski, a narod striže ušima. Nažalost, tako je“, naglasio je hrvatski predsjednik.

Vučić je iz Minhena, prenosi Tanjug, poručio da je srpska politika „prava i vrhunska politika“ i da bi bilo dobro da i Hrvatska takvu vodi.

„Kupusarska politika – odlična politika. Mi volimo kupus, volimo da jedemo, imamo vrhunski kupus u Futogu, pa dobro, ima još malo da sačeka, kad dođe sezona futoškog kupusa, poslaću mu glavicu kupusa da vidi da je to jedna prava i vrhunska politika. Daj Bože da i oni takvu vode“, rekao je Vučić.

On je, odgovarajući na novinarsko pitanje da li je u Minhenu na Bezbjednosnoj konferenciji bilo susreta s hrvatskim premijerom Andrejem Plenkovićem, Vučić je rekao da ga nije vidio, čak ni usput. 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.