Jedna osoba će odgovarati krivično a jedna prekršajno zbog zloupotrebe narkotika u Ulcinju
Opština Ulcinj

Jedna osoba će odgovarati krivično a jedna prekršajno zbog zloupotrebe narkotika u Ulcinju

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Ulcinj su, postupajući po naredbi Višeg suda u Podgorici, izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi N.R. (52), u mjestu Pinješ u Ulcinju.

Tom prilikom pronađeno je pvc pakovanje sa 18,7 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain i pvc pakovanje sa 4,7 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana.

Osim toga, prilikom pretresa u stanu je zatečeno i lice A.I. (32) kod kojeg je pronađeno 0,5 grama materije za koju se sumnja da je opojna droga kokain.

Sa događajem je upoznat tužilac po čijem je nalogu N.R. lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično djelo neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga, dok je protiv A.I. podnijeta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o sprečavanju zloupotreba droga, u redovnom postupku.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.