Policija sumnja da su u krađi učestvovala još dva maloljetna lica

Policija sumnja da su u krađi učestvovala još dva maloljetna lica

Uhapšen je Nikšićanin B.D. (21) koji se sumnjiči za 24 krađe na teritoriji Cetinja, Nikšića i Šavnika, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

Njemu je, kako se navodi, određeno zadržavanje do 72 sata.

- Policijski sluzbenici Odjeljenja bezbjednosti Cetinje su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti rasvijetlili 24 krađe koje su se dogodile na području Cetinja, Nikšića i Šavnika u periodu od decembra 2023. do februara 2024. Godine. Naime, postupajući po prijavama građana da su u njihove porodične kuće izvršene provale i iz istih otuđeni različiti predmeti, policijski službenici su operativnim radom na terenu uspjeli da identifikuju osumnjičena lica - navodi se u saopštenju policije.

Iz UP su kazali da je izvršen pretres kuće koju koristi B.D. i tom prilikom pronađena veća količina predmeta i alata za koje se sumnja da su pribavljeni izvršenjem krivičnih djela.

- Osim toga, cetinjska policija je prikupila obavještenja na zapisnik od više građana i nakon svih preduzetih radnji sa saznanjima upoznala nadležnog tužioca. Postupajući tužilac se izjasnio da se u radnjama lica B.D. (21) stiču elementi krivičnog djela teška krađa u produženom trajanju i on je lišen slobode - dodaje se.

Policija je, kako je rečeno, došla do sumnje da su u izvršenju ovih krivičnih djela učestvovala još dva maloljetna lica u odnosu na koja je postupanje u toku.

Izvor:Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.