Budva: Budvanin poslat u Spuž zbog paljenja luksuznog džipa BMW

Budva: Budvanin poslat u Spuž zbog paljenja luksuznog džipa BMW

Vanraspravno Vijeće Osnovnog suda u Kotoru kojim je predsjedavao sudija Srđan Klikovac, a članovi sudije Veljko Bulatović i Darka Vukanić odbili su žalbu Budvanina B.T. te potvrdili rješenje istražnog sudije tog suda i odredili pritvor od 30 dana.

To je „Vijestima“ potvrdio portparol Osnovnog suda u Kotoru, sudija Veljko Bulatović.

“Odbija se žalba branioca osumnjičenog B.T, koja je izjavljena na rješenje sudije za istragu ovog suda kao neosnovana“, saopštio je “Vijestima” Bulatović.

Budvnanin je upućen u spuški Istražni zatvor.

Podsjećamo, Budvanin se tereti da je u ponedjeljak dva sata iza ponoći u naselju Dubovica zapalio luksuzni džip BMW X6 engleskih registracija , vlasništvo sugrađanina A.B.

Budvanska policija podnijela je krivičnu prijavu protiv B.T stavljajući mu na teret krivično djelo izazivanje opšte opasnosti.

Branilac osumnjičenog Budvanina je po službenoj dužnosti izjavio blagovremenu žalbu na rješenje o određivanju pritvora u kojom je naveo da je B. T priznao izvršenje krivičnog djela , da je izrazio žaljenje , te dao obećanje da neće ponooviti krivično djelo, te zatražio od vanraspravnog vijeća da ukine rješenje o pritvoru oi odredi mjeru nadzora – zabranu napuštanja stana . To je Vijeće osnovnog suda ocijenilo kao neosnovanim.

                                                                                                                                                                                                                   Izvor: VOP

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.