Incident u OŠ
Ilustracija

Incident u OŠ "Branko Božović": Maloljetnik će krivično odgovarati

Policijski službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica su po nalogu tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu podnijeli krivičnu prijavu protiv maloljetnog lica starog 14 godina koji je juče u Osnovnoj školi Branko Božović, ušao u učionicu sa fantomkom na glavi, te je sprejom sa nadražujućim dejstvom prskao po učionici, a zatim maloljetnom licu zadao udarce podesnim sredstvom u predjelu leđa.

Nakon ovog događaja dva maloljetna lica su se javila na ukazivanje ljekarske pomoći i policiji zatim dostavili ljekarsku dokumentaciju.

U službenim prostorijama Odjeljenja bezbjednosti Podgorica prikupljena su obavještenja od nastavnice čiji je čas bio u toku u trenutku događaja, te su u u prisustvu zakonskih zastupnika prikupljena obavještenja i od više maloljetnih lica.

Sa svim je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio prikupljanje dodatnih obavještenja, a nakon uvida u spise predmeta naložio da se protiv gore pomenutog maloljetnika starog 14 godina podnese krivična prijava zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nasilničko ponašanje.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.