Osumnjičeni za razbojništvo u Baru trenutno nedostupan organima
Opština Bar

Osumnjičeni za razbojništvo u Baru trenutno nedostupan organima

Službenici Regionalnog centra bezbjednosti “Jug“ – Odjeljenja bezbjednosti Bar su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, identifikovali osobu koja je izvršila krivično djelo razbojništvo.

“Postupajući po prijavi da je 4. decembra 2023. godine nepoznata osoba iz jedne sportske kladionice uz prijetnju nožem otuđila novac, barska policija je preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i došla do sumnje da je D.Š. (36) iz Republike Srbije tog dana došao u Bar iz Tivta i uz prijetnju nožem od zaposlene otuđio novac u iznosu od 1.245 eura, nakon čega se udaljio u nepoznatom pravcu“, saopšteno je iz UP-a.

Osumnjičeni je trenutni nedostupan crnogorskim nadležnim organima.

Policija je protiv D.Š. podnijela krivičnu prijavu državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Baru zbog sumnje da je izvršio krivično djelo razbojništvo.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.