Ulaznice za derbi Budućnost - Zvezda od 20 do 30 eura

Ulaznice za derbi Budućnost - Zvezda od 20 do 30 eura

Crnogorski prvak u ponedjeljak (17h) dočekuje Crvenu zvezdu

Ponedjeljak je dan za košarkaški derbi u Podgorici - Budućnost Voli u 19. kolu AdmiralBet ABA lige dočekuje Crvenu zvezdu, a crnogorski prvak danas je objavio cijene ulaznica za taj duel.

One će koštati 20, 25 i 30 eura.

"Njihova prodaja će se vršiti u subotu i nedjelju od 10 do 18 časova, kao i u ponedeljak od 10 časova do početka utakmice na biletarnici Sportskog centra Morača", saopšteno je iz Budućnosti.

Iz podgoričkog kluba su naglasili da se trebovane i rezervisane karte mogu preuzeti u istom periodu na biletarnici SC "Morača".

Meč u ponedjeljak počinje u 17 sati.

"Plavi" nakon 18 rundi regionalnog takmičenja zauzimaju treće mjesto na tabeli sa skorom 13-5, dok su "crveno-bijeli" lideri i do sada su upisali samo dva poraza.

                                                                                                                                                                                                                                                               Izvor: Vijesti

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.