Vuletić: Zatečen sam, nakon razgovora sa Vuković razmotrićemo hoće li biti sankcionisana

Vuletić: Zatečen sam, nakon razgovora sa Vuković razmotrićemo hoće li biti sankcionisana

Vuletić dodaje da će nakon razgovora sa atletičarkom, predstavnici Saveza razmotriti da li će dvostruka najbolja sportistkinja Crne Gore biti sankcionisana

Predsjednik Atletskog saveza Crne Gore Milorad Vuletić za Antenu M kaže da je šokiran i iznenađen izjavom atletičarke Marije Vuković.

Vuletić navodi da mu nije jasno kako je do te nespretne izjave uopšte i došlo s obzirom na to da je, kako napominje, Crnu Goru uvijek reprezentovala na najbolji mogući način.

“Jednostavno sam zatečen i želio bih sa Marijom da porazgovaram i da nakon toga vidimo o čemu se radi”, kaže Vuletić za Antenu M.

Vuletić dodaje da će nakon razgovora sa atletičarkom, predstavnici Saveza razmotriti da li će dvostruka najbolje sportistkinja Crne Gore biti sankcionisana.

“To u najmanju ruku sa nama nema nikakve veze, svi crnogorski atletičari su posebni i imaju svoje pravo da iznose svoje lične stavove. Stavovi koji se tiču države Crne Gore i poštovanje simbola, moraju biti u skladu sa Zakonom i Ustavom ali i sa moralnim normama. Nakon razgovora sa Vuković, organi Saveza će to uzeti u razmatranje i vidjeti što i kako dalje”, poručio je Vuletić.

                                                                                                                                                                                                                         Piše: Antena M