Branko Vujović: Italija favorit protiv Belgije, odlično što revanš igramo kod kuće
RSCG

Branko Vujović: Italija favorit protiv Belgije, odlično što revanš igramo kod kuće

Crnogorski rukometaši biće apsolutni favoriti u dvomeču baraža za Svjetsko prvenstvo, koga god da dobiju za rivala – Belgiju ili Italiju, koje će igrati u martu u drugoj rundi kvalifikacija.

- Uvjerili smo se na Evropskom prvenstvu da nema lakih protivnika. Italija ili Belgija nas čekaju u majskom baražu i možemo da kažemo da smo dobro prošli na žrijebu. Italija je favorit, ali ne bih otpisao Belgiju. Danas svi igraju rukomet, ali bez obzira na to ko će biti rival u majskom dvomeču, mi smo favoriti – rekao je desni bek Branko Vujović.

Prvi mečevi baraža igraće se 8. i 9. maja, revanš je tri dana kasnije.

- Odlična stvar je i što revanš igramo pred našim navijačima, važno je da ostvarimo dobar rezultat u gostima, a nakon toga u Crnoj Gori ne bi trebalo da bude problema da završimo posao i plasiramo se na Svjetsko prvenstvo - rekao je Vujović, jedan od boljih desnih bekova na svijetu.

Crna Gora je dva puta igrala na šampionatima svijeta, 2013. i 2023. godine.

                                                                                                Izvor: Pobjeda

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.