Uhapšen sa minama u rancu: Policija sumnja da ih je donio iz Crne Gore

Uhapšen sa minama u rancu: Policija sumnja da ih je donio iz Crne Gore

Albanska policija uhapsila je Marijana Đoku, kod kojeg su u rancu pronađene mine. Do hapšenja je došlo na ulazu u grad Rešen, dok se osumnjičeni kretao.

Akcija je počela nakon što su nadležni dobili informaciju da Đoka prenosi mine na daljinsko upravljanje. Dva civilna automobila, sa pet policajaca, opkolila su ga kako ne bi pobjegao.

“Policija je u saopštenju za javnost saopštila da je Đoka sa sobom imao dvije mine na daljinsko upravljanje, koje je donio iz Crne Gore, gdje je živio. Nakon hapšenja, pretresena je i njegova kuća u Rubikovom prstenastom vratu. Tu su pronađeni kalašnjikov i određena količina borbene municije”, navodi se.

Policija sumnja da bi mine bile iskorišćene za zločin koji se planirao.

 

Izvor:Portal Shqiptarja/RTCG

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.