Moguća višesatna kašnjenja letova na beogradskom aerodromu

Moguća višesatna kašnjenja letova na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" zbog greške

Kompanija "Er Srbija" je navela da je moguće da će doći do odstupanja u planiranom redu letjenja u večerašnjem i jutarnjem talasu saobraćaja Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije naložilo je večeras vanredni pregled odlaznog terminala beogradskog aerodroma "Nikola Tesla", usljed greške u praćenju redovnih tokova dolaznih putnika od strane nadležnih službi aerodroma, saopštila je kompanija "Er Srbija" (Air Serbia).

Kompanija "Er Srbija" je navela da je, usljed tog vanrednog pregleda, moguće da će doći do odstupanja u planiranom redu letjenja u večerašnjem i jutarnjem talasu saobraćaja.

Oni ističu i da nadležne službe Er Srbije u saradnji sa službama kompanije Belgrejd erport preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se saobraćaj odvija sa što manje odstupanja u odnosu na planirani red letenja i izražavaju žaljenje zbog eventualnih neprijatnosti i zahvaljuju putnicima na razumevanju.

Iz Er Srbije poručuju da će za putnike na letovima čije je vrijeme polijetanja pomjereno za više od dva časa, srpska nacionalna avio-kompanija obezbjediti posluženje, a sve one koji su izgubili svoje konekcije kompanija preusmjerava na alternativne letove.

Za više informacija, poručuju iz Er Srbija, mole putnike da pozovu Kontakt centar Er Srbije na 0800 111 528 iz Srbije, na +381 11 311 21 23 iz inostranstva, da posjete veb-sajt airserbia.com ili Er Srbija stranice na društvenim mrežama.

Izvor:Dan

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.