Podgorica: Majka osumnjičena da je djecu tjerala na prosjačenje
Ilustracija

Podgorica: Majka osumnjičena da je djecu tjerala na prosjačenje

Podgorička policija je preduzimajući mjere i radnje u cilju otkrivanja i suzbijanja slučajeva trgovine ljudima, uhapsila Z.I. (26) zbog sumnje da je izvršila krivično djelo trgovina ljudima na štetu svoje dvoje maloljetno djece.

- Ona je, kako se sumnja, duži vremenski periodu u kontinuitetu, upotrebom sile i prijetnje koristila svoju maloljetnu djecu u cilju prosjačenja. Z.I. je dovodila svoju djecu ispred jednog marketa na Starom Aerodromu, gdje su djeca prosila novac od kupaca i prolaznika, a zatim su taj prikupljeni novac predavala osumnjičenoj - navode iz policije.

O događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji je naložio da se Z.I. liši slobode zbog sumnje da je izvršila gore navedeno krivično djelo, zaključuje se u saopštenju.

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.