Nikolić: Podnijećemo inicijativu za smjenu Andrije Mandića
Andrija Nikolić, Foto: DPS

"Od dana stupanja na visoku državnu dužnost unižava Crnu Goru"

Nikolić: Podnijećemo inicijativu za smjenu Andrije Mandića

Da je parlamentarna većina poštovala zakon, Andrija Mandić nikad ne bi mogao ni postati predsjednik Skupštine Crne Gore, jer nema legalno državljanstvo Crne Gore, ocijenio je za Antenu M poslanik DPS-a Andrija Nikolić, komentarišući to što je Mandić juče ugostio mitropolita SPC Joanikija u Skupštini.

"Od dana stupanja na visoku državnu dužnost unižava Crnu Goru, slika se kao dio izbornog štaba političke partije svog poslodavca u drugoj državi, a juče i isticanjem ove zastave pokazuje da on sjedi u Parlamentu Crne Gore, ali da tamo radi za interese druge države. Te Mandićeve parlamentarne aktivnosti pohvalio je i njegov gost", kaže Nikolić. 

Nikolić dodaje da nema nikakve dileme da je nezakonitim uvođenjem druge zastave u svoj kabinet, pored državne, kao i porukom da je crkva stvorila Crnu Goru, Mandić želio da pretvori hram crnogorske demokratije u bastion velikosrpskog nacionalizma.

"Sve gore pomenuto, dovoljan je razlog da se zatraži njegova smjena i da za to glasaju i oni koji su ga izabrali. 

Mi ćemo tu inicijativu podnijeti, veoma brzo, u trenutku kada procijenimo da postoji šansa za njenu realizaciju", najavio je Nikolić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.