Kolašin: Oduzeto oružje, municija i oprema za lov
Ilustracija

Kolašin: Oduzeto oružje, municija i oprema za lov

Službenici Odjeljenja bezjednosti Kolašin su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, od dva lica oduzeli dvije lovačke puške, pištolj i municiju, saopšteno je iz Uprave policije (UP).

”Kolašinska policija je u ulici 13. jula kontrolisala vozilo marke „Jeep Grand Cherokee” beranskih registarskih oznaka kojim je upravljao M.R. (25), dok se u vozilu nalazio njegov srodnik D.R. (54), oba iz Berana. Pregledom vozila pronađene su dvije lovačke puške, jedna marke „Baikal”, a druga marke „Zastava Arms”, kao i redenik i 32 lovačka patrona cal.12mm”, navodi se u saopštenju.

Kako su kazali iz policije, kod suvozača D.R., za pojasom, pronađen je pištolj „ČZ Shadow2″ cal. 9mm, sa 15 komada metaka u okviru.

”Osim toga, u vozilu su pronađena tri motorole, pratilice za lovačke pse i četiri komada pištoljske municije. Pronađeno oružje i oprema su privremeno oduzeti. Za navedeno oružje D.R. posjeduje oružne listove, ali na okolonosti nošenja navedenog oružja od njega su prikupljena obavještenja o čemu je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kolašinu koji će se naknadno izjasniti o pravnoj kvalifikaciji djela”, zaključuje se u saopštenju policije.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.