Hapšenje u Podgorici: Brzinom od 136 kilometara na sat prošao kroz dva crvena svjetla

Hapšenje u Podgorici: Brzinom od 136 kilometara na sat prošao kroz dva crvena svjetla

Podgorička policija uhapsila je R. O. (21) iz Glavnog grada koji je upravljao vozilom brzinom od 136 kilometara na sat i prošao kroz dva crvena svjetla na semaforu, saopšteno je iz Uprave policije.

U saopštenju preciziraju da su službenici Odjeljenja bezbjednosti Podgorica identifikovali i uhapsili nesavjesnog vozača sa video snimka koji je objavljen na društevnim mrežama.

” Podgorička policija je, nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama a na kojem vozač upravlja vozilom brzinom od 136 kilometara na sat i prolazi kroz dva crvena svjetla na semaforu, preduzela mjere i radnje iz svoje nadležnosti i identifikovala vozača. Uhapšen je R. O. (21) iz Podgorice zbog počinjena tri prekršaja iz Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima. Njemu je sudija za prekršaje izrekao kaznu zatvora u trajanju od 60 dana”, ističu iz Uprave policije.

Od njega je oduzeta vozačka dozvola na tri mjeseci i izrečeni su mu kazneni bodovi.

”Vozilo kojim je upravljao R. O, marke Audi A4, privremeno je oduzeto radi provjera”, dodali su iz UP.

Izvor:Standard

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.