Osumnjičeni za ubistvo Mrdaka živio povučeno i radio u stolarskoj radnji
Sa nadzorne kamere, Foto: Screenshot

Likvidacija u Brazilu pred suprugom i djecom

Osumnjičeni za ubistvo Mrdaka živio povučeno i radio u stolarskoj radnji

Muškarac ubijen pred svojim sinom i ženom 5. januara u brazilskom Santosu identifikovan je kao Darko Geisler Nedeljković (43), državljanin Srbije optužen da je dio balkanske mafije i identifikovan kao plaćeni ubica.

Prema navodima policije, Nedeljković je optužen da je ubio Baranina Andriju Mrdaka 25. decembra 2014. godine. Zločin se dogodio ispred zatvora u Spužu. Noticias podjeća i da se tada pisalo da je Mrdak najbolji prijatelj i tjelohranitelj Armina Muše Osmanagića, vođe škaljarskog klana, koji iz snajpera ubijen 16. septembra 2014. godine u Baru.

Nedeljković je ubijen sa četiri hica u naselju Embare. Nosio je lažni dokument na ime Dejan Kovač. Civilna policija je prvobitno bila obaviještena da je žrtva Slovenac, ali je kasnije ustanovljeno da je Srbin, kojeg po crvenoj potjernici potražuje Interpol.

Portal Noticias piše da su zločin snimile nadzorne kamere - Nedeljković je ušao u zgradu sa sinom na zadnjem dijelu bicikla, približava se snajperista i puca 43-godišnjaka.

Službenici civilne policije iz Santosa istražuju slučaj, a uz pomoć snimaka nadaju se da će uskoro identifikovati ubicu.

Nedeljkovovićeve komšije su policiji rekle da je radio u stolarskoj radnji, te da četiri godine živio u tom kvartu i bio veoma tiha i uzdržana osoba.

U Brazilu su vlasti potvrdile Nedeljkovićev pravi identitet nakon što su otkrili da je njegov slovenački pripadao čovjeku koji je dokument izgubio 2017. godine.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.