Budvanin ranio samog sebe, a policiji kazao da su ga napale nepoznate osobe
ilustracija

Budvanin ranio samog sebe, a policiji kazao da su ga napale nepoznate osobe

Budvanin A.R. (33) uhapšen je zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje i nošenje vatrenog oružja i eksplozivnih materija i krivično djelo lažno prijavljivanje.

Budvanska policija jutros je obavještena od Dežurne službe Odjeljenja bezbjednosti Bar da je u prostorije Opše bolnice Bar, na ukazivanje ljekarske pomoći, pristupio A.R. sa prostrijelnom ranom u lojevoj ruci, a koja je nastala upotrebom vatrenog oružja.

On je u izjavi naveo da su mu povredu nanijela njemu dva nepoznata lica, koja su ga pretresla u neposrednoj blizini njegove kuće.

Na lice mjesta su odmah izašli službenici policije, a o događaju su obaviješteni državni tužioci u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotori i Višem državnom tužilaštvu u Podgorici.

” Na licu mjesta je izvršen uviđaj, a daljim istražnim mjerama i radnjama, kao i na osnovu pronađenih materijalnih dokaza, policija je došla do sumnje da je A.R. sam sebi nanio povredu vatrenim oružjem. Policija je, između ostalih tragova i dokaza koji su pronađeni u stanu A.R, pronašla i oduzela i određenu količinu municije”, saopšteno je iz Uprave policije.

Državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru je naložio da se A.R. uhapsi zbog sumnje da je izvršio gore navedena krivična djela.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.