Spajić: Identifikovan jedan od napadača na državljane Albanije, uskoro će biti poznate informacije i za ostale
Milojko Spajić

Spajić: Identifikovan jedan od napadača na državljane Albanije, uskoro će biti poznate informacije i za ostale

Premijer Milojko Spajić kazao je da je identifikovan jedan od napadača na državnjane Albanije u Kotoru i da se radi na njegovom privođenju.

Premijer je u objavi na mreži X napisao da "duboko žali zbog današnjih događaja koji su zadesili goste iz Albanije u Kotoru".

"Duboko žalim zbog današnjih događaja koji su zadesili naše drage goste iz Albanije. Naglašavam da Crna Gora mora i biće oaza mira i sigurnosti za sve. Naše misli su sa svima pogođenim, i radimo na tome da svima obezbijedimo sigurnost i gostoprimstvo koje zaslužuju. Identifikovan je jedan napadač i radi se na njegovom privođenju. Uskoro će biti sve informacije poznate i za ostale", naveo je Spajić.

Demokratska Unija Albanaca reagovala je povodom incidenta koji se odogodio danas oko 13,30 časova u Kotoru, kada su, kako tvrde u partiji Mehmeda Zenke, pretučena tri albanska državljanina.

U saopštenju, u kom traže hitno reagovanje nadležnih institucija, DUA se poziva na albanske medije koji su prenijeli informaciju.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.