Srbija: Maloljetna braća (11 i 13) osumnjičena za ubistvo, bježali više puta nakon hapšenja
Iilustracija

Srbija: Maloljetna braća (11 i 13) osumnjičena za ubistvo, bježali više puta nakon hapšenja

Trinaestogodišnji Novosađanin koji je uhapšen nakon bjekstva iz Centra za socijalni rad, gdje je smješten zbog sumnje da je proteklih nedelju dana počinio više pljački širom Novog Sada, ponovo je pobjegao iz te institucije. Ovog puta s mlađim bratom (11), piše Blic.rs.

Ovo je pomenutoj braći treće bjekstvo iz novosadskog Centra za socijalni rad, gdje su smješteni nakon što su osumnjičeni da su 14. aprila prošle godine u Tovariševu ubili Todora Šunjku (75).

Oni nisu  mogli biti smješteni u ustanovu zatvorenog tipa zato što su mlađi maloljetnici.

Policija je utvrdila da su nakon prvog bijega maloljetna braća počinila 32 krađe i pokušaja krađe.

Stariji brat (13) se nakon drugog bjekstva iz Centra za socijalni rad sumnjiči da je s prijateljem počinio još najmanje devet teških krađa i četiri pokušaja teške krađe širom Novog Sada.

Opširnije na Blic.rs.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.