Vučić: Zanima me samo da se izborni proces što prije okonča

Vučić: Zanima me samo da se izborni proces što prije okonča

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da ne prati izjave političara, već da ga zanima samo da se izborni proces što prije okonča.

On je novinarima rekao da neko postaje moderan brzo, ali da to traje tri, četiri, šest mjeseci - sada je moderna koalicija Srbija protiv nasilja, prije toga Dinkić, prije njega neko drugi.

Vučić je rekao da se Beograd razvija i da je predviđeno dosta nacionalnih projekata.

- Od metroa, vozova, Beograd veoma brzo napreduje. Provozao sam se sinoć Beogradom na vodi, divno izgleda, svi hoteli su puni, ima dosta turista i još više će ih biti. To šta će ko da kaže od političara i zamajava narod, njihov posao - rekao je Vučić.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.