Vučević: Huligani nijesu jači od države

Vučević: Huligani nijesu jači od države

Predsjednik SNS-a Miloš Vučević rekao je da se Srbija sinoć ponovo suočila sa rušilačkim demonstracijama u kojima su oni koji godinama prijete kako će većinu svojih sugrađana ''juriti po ulici'' i koje ne zanima demokratija, a još manje Srbija, napali jedan od simbola demokratije – zdanje Skupštine Beograda.

Vučević je naglasio i da ''svi ovi huligani i umišljeni revolucionari moraju znati da su srpske institucije dovoljno snažne da i sa ovim pokušajem rušenja države izađu na kraj''.

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je da su kandidati za odbornike i poslanike koalicije "Srbija protiv nasilja" pokazali su da je njihova jedina politika - nasilje.

"Pozivam građane da ostanu mirni i pokažu poverenje u institucije države koje imaju snagu da zaštite bezbjednost i demokratski poredak u zemlji", naveo je Vesić.

 

 

Izvor: RTS

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.